Tek Mesajı Görüntüle
Eski 28 Şubat 2026, 22:33   #8
Regex
rgxadmn
Regex Kullanıcısının Avatarı

Varsayılan Yanıt: Her forumdan banlanan üye

İçeriği görmek için buraya tıklayarak kaydolunuz.
Ben doğrulardan şaşmadığın için ban yediğini değil de söz verip, verdiğin sözün arkasında durmayıp yönetimi çocuk oyuncağı gibi oynattığın için banlandığını düşünüyorum. En azından en son banlandığın, benim de tekniker olduğum yerde böyleydi. Başka yerleri güncel olarak bilmiyorum ama eskiden de 2016-2017'lerde reklam vb. muhabbetlerden çok banlanırdın, hatta bununla ilgili de artık büyüdüm, olgunlaştım, değiştim gibi bu tarz sözlük yorumlarını hatırlıyorum. Yani; sen şimdi "doğrulardan, doğruluktan şaşmadığım için ban atıyorlar" algısı yaratacak pozisyonda bir konu oluşturursan ve forumları genellersen haliyle oralara da söz, yanıt hakkı doğmuş olur. Buna gerek kalmadan ben kısaca bilgilendireyim dedim.

Sözlük konusuna genel yorum getirmem gerekirse, bir insan bir forumda banlanıyorsa o forumun da yönetim hatası olabilir kişinin de kural hatası. Ama eğer birisi her forumda banlanan üye ise, sıkıntı o kişinin kendisinden kaynaklanmıştır. 2+2=4.

Son olarak her forum bağımsızdır ve bir kişi bir forumda banlandı diye diğer forumları bu durum ilgilendirmez diye de objektifçe mesajımı noktalamış olayım.