Alıntı:
İlk Gönderen hasnicktir
sizce ülkenin hele hele gençlerin geleceğe hazırlandığı eğitim yuvalarının önceliği ramazan etkinliği midir?*
25 yıldır dindar nesil yetiştireceğiz diye diye gelinen nokta herkesin malumudur... öğretmenlerin itibarsızlaştırıldığı , korkutulduğu , saçma sapan velilerin ilahlaştırıldığı , okumanın ve öğrencilerin laçkalaştırıldığı düzende siz din eğitime bulaştıramazsınız... din özneldir ve ailede verilmesi alınması gereken bi süreçtir...
durum bu hale gelincede haliyle yaramız acıyor ve* herkesin acısı oluyor malesef
|
Sevgili kardeşim benim ;
Tekrar soruyorum bu katliamın Ramazan etkinliği ile alakası nedir ?
Ramazan etkinliğinde Hizbullah terör örgütü militanlarımı yetiştirdiler bizim haberimiz yok ?
İnanamıyorum nu kısasa ya şaka gibi..
Şule öğretmenin BarıŞ Manço şarkıları ile öğrencileri nasıl çoşturdu ise Ramazanda da o ilahilerle aynı çoşku ile bir etkinlik oldu ve çocuklar gayet mutlu idiler kırbaç zoru ile bir dayatma görmedik !..
Değindiğin diğer konu din eğitimi İktidardan önce yokmuydu İktidar mı icat etti ?
Asıl kanayan yaramız nedir biliyormusun ;
İktidar partisinin İslam üzerinden siyaset yapması bunu alet etmesi Muhalef tarafının Sanki İslamın temsilcisi gibi görüp iktidira kızıp muhalefet olsun diye dine saldırması !..
İslamı hiç bir parti ve oluşum temsil edemez ..
İslamda yalan dolandırıcılık istisimar vs yoktur olamaz.
Siyaset içi bok dolu bir çukurdur..
Hepimizin kanayan yarasıdır bu katliam ..
Ama bir tarafa çekmek gerçekten traji komedidir.