Tek Mesajı Görüntüle
Eski 28 Nisan 2026, 13:02   #29
Mezarkabul
Mezarkabul Kullanıcısının Avatarı

Varsayılan Yanıt: diyarbakır cezaevi

İçeriği görmek için buraya tıklayarak kaydolunuz.
Alıntı:
İlk Gönderen SiyahSancaktaR Mesajı Göster
Aynı mantıkla bende sana sol da büyümüşsun sana böyle empoze etmişler desem yeridir
Ben her kesimde bulundum çalıştım mücadelelerim oldu hemde devletin sinir merkezlerinde.
Sağci solcu her kesimle itibarım dostluğum oldu.
Sadece taraf olmadım .
Ama tanıdığım bütün solcular körü körüne bakmıyordu.
Siz muhalif gözle bakıp hakikatleri örterek bununla mutlu oluyorsunuz.
Askeri yerden ornek verdin yaa Sesli güldüm;D
Yahu Askeri zihniyet etnik kimliğimizin en büyük düşmani idi o zamanlar sen bana ne anlatıyorsun yoldaş sakamisin
Şimdi tepesine yumruk yiyince kuzuya döndüler.
Sen benim yazdığımı okumamışsın, ezber konuşuyorsun. Askeri savunmuyorum, asker solun düşmanıydı diyorum. Bu arada ailem CHP'li bir aile ama kafa olarak asla solcu değillerdi. Beni soldan uzak tutmaya çalıştılar her zaman. Orta okul ve liseye gideceğim de akıllarının bir köşesinde İmam Hatip vardı. Üniversiteye yollarken beni "Eylemlerden uzak dur." diyerek yolladılar. Ailemin bana aşıladığı tek şey Atatürk sevgisi idi. O da sol sayılmaz.

Üniversite yıllarımda 4 yıl cemaat yurdunda kaldım. Cemaat yurtlarını az çok bilirsin. O yurtlarda insanları nasıl işlediklerini... Solu tamamen kötülüyorlardı. Daha Ak Parti kurulmamışken bize Ak Parti propogandası yapıyorlardı. Tayyip parti kuracak, başbakan olacak, memleketi kurtaracak diyorlardı.

Buna rağmen ben tarafsızım demiyorum. Ben kendimi Ak Parti'nin tam karşısında görüyorum.

Olmaz ama varsayalım ki Özgür Özel yönetimindeki CHP iktidar oldu. Bu kez ona da muhalif olurum. Biliyorum ki onun da yapacağı bir çok şey Erdoğan'ınkilere benzeyecek.

Ama yine de bugün önüme sandık konulsun. İki adaydan biri RTE, diğeri Özel olsun. Özel'e veririm oyumu. Hiç bir şey değişmese de koltukta oturan değişir.

Koltuğu kaybeden de şapkasını önüne koyup düşünür.
Yalnız ölsem de eğilmem asla!