Alıntı:
İlk Gönderen KoJiRo
Hiç bir zaman atatürke hakaret etmedim hatırlarsan çocuk gibi bir foruma gidip adıma hakaret içerikli konu açmıştın öyle ağır ithamlarda bulundunki tek kelime etmedim olayın geçtiği forum ayrı konuyu açtığın forum ayrı bunu unutma senin kim olduğunu herkes biliyor şimdi burda yazdıklarımı başka foruma taşıcaksın onuda biliyorum yapmadığın bişey değil burdaki arkadaşlara soralım bu yaptıklarında hangimiz haklı ?? öğretmenim diyorsunya bence bi sorgula yaptıklarını yenilir yutulur cinsten değil evet beni banlayan bi forumda* @Regex'ti ama oda atatürke hakaretten değil osmanlıya hakaret ettikleri için bende neden böyle izin verirsiniz diye üst üste söyledim adamlarda haklı banlamakta ama 1 gün banladılar diğerine gelince banladıkları forumdan banım kaldırıldı atatürke hakaretten banlanmadım hiç bir zaman ben @Rainbow bile bazı konularda karşı karşıya gelmiş birisiyim emin ol senden daha hararetli geçti tartışmamız ama banlanmadım sen çoğu yerden banlanmışın halada banların duruyor 
Ben her zaman dediklerimin arkasındayım .
|
Senin hiç mesajımı sildim mi? Yazdığım her mesaj silindiği için başka foruma taşımak zorunda kaldın. Senin orada yaptığın yorum bariz Atatürk'e hakaret idi. Beni bilen sizin saçma sapan iftiralarınıza göre hareket etmez. Sen beni PKKlı bile ilan ettin. Sen bu forumlarda tanıdığım bir kişi dışında tanıdığım en Atatürk düşmanı insansın. Senin gibilerin sadece bu forumda değil, bu ülkede barınmaması lazım. Atatürk'ü sevmeyenin bu ülkede işi yok.
Harf inkılabına ettiğin hakaretin de arkasında mısın?
Yalnız ölsem de eğilmem asla!