Konu
:
Yavuz Ağıralioğlu
Tek Mesajı Görüntüle
06 Haziran 2026, 02:48
#
3
Eftamintokoftiden
Eftamintokoftiden
la vida no es justa
Yanıt: Yavuz Ağıralioğlu
İçeriği görmek için buraya tıklayarak kaydolunuz.
Alıntı:
İlk Gönderen
rainbow6
2.Sinan Oğan,
Atanamamış Ümit Özdağ,
Gizli Devle Bahçeli
.
Hala bir ülkücüye güvenen varsa elimde devasa kö
pr
üler var, epey ucuz hem de
.
++
"Müslüman olmayanı insan ve Türk saymıyorsunuz"
denen tipin tekidir.
Uzak durunuz !!.
Ben de seni bekliyordum yahu nerede kaldın
(yazacaklarımı genelleme olarak yapıyorum üstüne alınma)
Bir önceki seçimde seninle konuşurken Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağından falan bahsediyordun.. Bu kez Kemal kriptocu oldu ve yine yeni Sinan Oğanlar bulundu.. Hikayeler yazıldı.
Bir sonraki seçim ne olacak? Eczacı mı aday olacak? KK da aday olur ya da aday çıkartır bahane de şu olur KK oy bölüyor.
Hatta bir üstü aday/lar doğruydu halk yanlıştı falan denir
Konuda güvendiğim tek siyasetçi yazmışım normalde iki. Mansur Yavaş da var ama kendisi artık CHP'lilerin de dediği gibi çorba dağıtmaya devam edebilir. Ülke şu durumdayken elini taşın altına koymamış bir insan bu saatten sonra da koymayacaktır. Koydurulsa da harcanacaktır.
2.Sinan Oğan vakası ve atanamamış Ümit Özdağ diyorsun. Ümit Özdağ'ın adayı 2.turda RTE'yi destekliyor ki Ümit Özdağ da bakanlık istiyor verilse o da destekleyecek. Sonuç; verilmiyor, diğer taraf bakanlık vermeyi kabul ediyor ve o tarafa yöneliyor Ümit Özdağ.
Yavuz Ağıralioğlu'na Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklifi geliyor bunu Yavuz Ağıralioğlu reddediyor ama o tarafa yanlayacak. (yalanlanmadı ve yalanlanmıyor)
Atanamamış Ümit Özdağ diyorsun ama Ümit Özdağ'ın kendisi Anahtar Parti Ak Partiden oy alıyor diye sitem eder gibi konuşuyor
Pardon da muhalefet mi yapıyor bu adam ben anlamadım?
Birileri Ak Partiden oy alacak ki Ak Parti ve adayı kaybetsin zaten bu basit bir matematik
Yavuz Ağıralioğlu son haftalarda bi' açıklama yaptı; Masanın altında 7. ayak dem var denildi masadan kalktık şimdi masanın merkezinde dem var diyor. Orada partisinden istifa eden, KK aday olmasın dediği için genel başkan yardımcılığı elinden alınmış adamın şimdi masanın merkezinde dem varken o tarafa yöneleceğini düşünmek de garip
Hala bir ülkücüye güvenmek derken.. Kim ülkücü ve hangi ülkücü yarı yolda bıraktı?
Bende şunu soruyorum o zaman hala bir solcuya güvenen var mı?
CHP belediye başkanları CHP milletvekilleri patır patır AKP'ye geçiyor gerçekten güveniniz var mı?
Hatta hala bir sağcıya güvenen var mı?
Bu soruların cevapları zaten YOK.
Siyasete güven yok.
O güven de ancak bu 3 partinin başındaki adamların yok olmasıyla gelirse gelir.
+ Özgür Özel(deme ********* bırak eczacı
)*
Her seçim aynı terane CHP tarafında;
Kürtler kürtler kürtler.
Bu kez karşılarında büyük güç var AKP aldı demi. (değil mi anlamında değil
)
-*
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
1:54:10 - 2.18.06 arasını izlersin senden geçer geçmez bunu bilemem.
-
Uzak durulması gereken liste;
RTE
KK
Devlet Bahçeli
Özgür Özel
Ümit Özdağ
Sinan Oğan
Muharrem Ince
Ekrem Imamoğlu
dem partili x kişisi
%0,2 oy oranı olup CHP'nin müthiş başarıyla masaya kattığı parti ve liderleri..
Unuttuklarım elbet vardır konu devam ederse listeyi güncellerim.
Herkes Yavuz Ağıralioğlu AKP'ye geçecek, AKP safında yer alacak, AKP tarafında, AKP taraftarı diyen kim varsa AKP tarafına geçti.. Belki de oy verdiniz siz muhalefete oy verdiniz zannettiniz ama AKP'ye oy verdiniz arkadaşlar. Çok muhalifsiniz bu kadar muhalif olmayın
*
Bu AKP gitsin, RTE gitsin de nasıl giderse gitsin mantığı yanlış bir mantıktır ve çalışmaz. Bu şekilde kazanılmaz. Kazanılmadı da. Kazanılamayacak da.
Herkese Açık Profili Görüntüle
Özel mesaj gönder
Eftamintokoftiden Tarafından Gönderilen Diğer Mesajları Bul