Konu
:
Yavuz Ağıralioğlu
Tek Mesajı Görüntüle
07 Haziran 2026, 01:07
#
8
Eftamintokoftiden
Eftamintokoftiden
la vida no es justa
Yanıt: Yavuz Ağıralioğlu
İçeriği görmek için buraya tıklayarak kaydolunuz.
Alıntı:
İlk Gönderen
rainbow6
@Eftamintokoftiden
"Müslüman olmayanı insan ve Türk saymıyorsunuz"
denen tipin nesine güveneyim.
Bu kafanın şimdiki kafalardan ne farkı var. Hatta daha tehlikeli.
Bu adam kısa sürede 81 ilde örgütlendi. Hangi para ile. Bunun için muazzam bir parasal güç lazım. Nereden geliyor bu para. (4 ayda 81 ilde örgütlendi. Bunun maddi karşılığı ortalama 100-150 milyon TL
)
Kendisi MHP'den kopan ülkücüdür. Aynen Bahçeli ve Özdağ gibi. Yoktur birbirlerinden farkı.
AKP'den aldığı oyu CHP de alır, İyi parti de x parti de. Burada alacağı yüzde 4-5 oyu çöpe atıp, AKP'ye zafere taşıyacak bu tip ve partisi. Bunun gibi partilerin amacı partiden oy almak değil, kararsız seçmenin karşı tarafa geçmesine mani olmaktır. Zafer Sinan vakası ile patlayınca piyasaya bunu sürdüler
.
Ne alaka anlamadım. Bu olanların planlı olduğu. Bu kişilerin hemen hepsinin ulusalcı yani kripto AKP'li olduğu, çoğunu Kılıçdar'ın soktuğunu cümle alem biliyor.
Bir çoğu da korkak. Yolsuzluk dosyaları açıyorlar, bize geçmezsen hapse girersin diyorlar. Geçiyor sonra yolsuzluk davaları bir bir düşüp, beraat ediyor. Bkz. Aydın belediye başkanı.
Tekrar ediyorum;
"Müslüman olmayanı insan ve Türk saymıyorsunuz"
diyen birisi koşa koşa uzaklaşılması gereken biridir.
Not: Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu’nun partiden defettiği biridir. Gerçi mensubu olduğu tüm partilerden kovuldu
.
VIDEO'nun dediğim dakika aralığını izlememişsin. Izlesen benden geçmedi desen seni anlarım da izlemeden yorum yapmana şaşırdım
yazıyorsun ama yanlış yazıyorsun ya da tahminlerine olacak diye yazıyorsun müneccim değilsen sen bu işi bilmiyorsun. Çok twitter ağzı ve alışılagelmiş konuşuyorsun.
Oğandan sonra Yavuz aday olacak %5 alacak sonra akp tarafına gidecek bilmem ne olacak aynen bunu herkes düşünür.
Ben de konuyu açarken demişim ki güvenmeyi seçtiğim tek siyasetçi. Diyelim ki bu dediğin yaşanacak bir kere de ben yanılayım şu ülkenin siyasetinde ya.. Bir kere de kararsız seçmen üçüncü bir seçenek isteyen seçmen yanılsın. Kaç senedir KK ya da onun çıkardığı adaylara oy atıyorsun kaç senedir yanılıyorsun birilerine kendince güveniyorsun ben de senin desteklediğin adamlara güvenmiyorum ama ben burada kalkıp;
Ekrem paraları götürdü Istanbul'da. Eczacı ile planları yaptılar. Yedirdiler, içirdiler, bağladılar, kazandılar. Eko ben içeri girerim kahraman çıkarım zaten dedi. Çıkınca sırasıyla partiyi de iktidarı da alırım dedi.
gibi bir senaryo uydurmak kolay böyle bir partiye ben neden güveneyim millet neden güvensin?
Yaşanmamış, kanıtlanmamış bir senaryoyu konuşup duruyorlar.. Yavuz Ağıralioğlu AKP'ye yanlayacakmış. Yaşandı mı? Hayır. Yaşanacak mı göreceğiz.
Eskiyi geçtim konuşmuyorum millet bilmiyor böyle şeyler konuşuluyor bir de ama IYI Parti olayı daha geçen senelerde yaşandı canlı yayında çıktı konuştu adam kendi gitti sen kovuldu deyip duruyorsun
Hadi diyelim haklısın kovuldu, senin kriptocu kemalin yüzünden kovuldu bu adam haklı o zaman
Herkese Açık Profili Görüntüle
Özel mesaj gönder
Eftamintokoftiden Tarafından Gönderilen Diğer Mesajları Bul