Tek Mesajı Görüntüle
Eski 03 Mart 2026, 17:23   #47
Regex
rgxadmn
Regex Kullanıcısının Avatarı

Varsayılan Yanıt: Her Şeyi Baştan Yazıyoruz!

İçeriği görmek için buraya tıklayarak kaydolunuz.
Alıntı:
İlk Gönderen Mezarkabul Mesajı Göster
Sağ ol. Hoş geldin. Hep @Regex'in suçu. Davetiyeleri göndermeyi unutmuş.
Dostlarımıza ait ya da kuruluşundan beri yanlarında olduğumuz kaliteli platformlar mevcut, oralar da bizim sayılır. Ben bu yüzden başka forumlardan çok yakın arkadaşlarım da olsa üyeleri çağırmayı sevmiyorum, benlik bir davranış modeli değil. Onlarla zaten oralarda da beraberiz diye düşündüğümden daha çağırmadığım da dolu arkadaşım var. Oralara ayıp olur. Hatta isim vermeyeyim ama geçen yıllardır tanıdığım bir arkadaşa “hoş geldin, gelmene sevindim ama ben seni falanca yere ayıp olacağı için çağırmadım, yine çağırmazdım da gelmişsin” şeklinde mesaj göndermişliğim var. Bu yüzden daha ziyade IRC ortamlarında etkin olup ve/veya yıllardır forumlardan uzak olan, ama güzel ortam olursa dönebilitesi olan kişileri haberdar etmeye çalışıyorum. @zelyot ve @Rorschach tam olarak bu güruha verebileceğim örnekler.

@Zeytin için söylemedim, genel bir bilgilendirmeydi. He sen zaten espri yaptın ama ben insanlar bu konuda serzenişte bulunmasınlar diye açıklamak istedim. ^^

Alıntı:
İlk Gönderen LaRa Mesajı Göster
@Regex Bunu İstifa Edin Forumu Kışkırtıcı HareketlLer Yapıyor
Valla farkındayım, Çetin abi ihtiyarlayınca iyice huysuzlaştı. İstifa etmesin de bakcaz artık bi' çaresine.