IRCdForum.Net ircdforum  

Geri Git   IRCdForum.Net > Genel Bilgiler > Yemek Tarifleri > Dünya Mutfakları

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Kasım 2023, 11:39   #1
 
Efnan kullanıcısının Avatarı

Konum: Florida
Üyelik Tarihi: 05 Kasım 2023
Üye No: 67
Mesajlar: 1,625
Nerden: Florida
Cinsiyet: Kadın
Meslek: Mimar
IRC Sunucu: Yok
Aldığı Beğeni: 21
Beğendikleri: 22
@Efnan
Varsayılan İtalyan Usülü Biberiyeli Patates ve Tavuk

Malzemeler

• 1 kg patates
• ½ kg kemiği alınmış tavuk but
• 1 tutam taze biberiye
• 2-3 diş sarımsak
• Tuz, karabiber
• Bir miktar zeytinyağı

Hazırlanışı

Patatesleri soyup küp küp doğrayın. Fırın tepsinin altına pişme kağıdı serin. Patatesleri ve tavuk eti parçalarını bu tepsinin içine koyun. Üzerine sarımsakları ince ince doğrayın, biberiyeyi, tuzunu, karabiberini serpiştirin. Zeytinyağını da döktükten sonra malzemeleri karıştırın. 200 derece ısıtılmış fırında patatesler kızarıncaya kadar (yaklaşık yarım saat) pişirin. Afiyet olsun!


Alıntı
 
Alıntı ile Yanıt
Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

IRCdForum.Net; vBulletin® yazılımını lisanslı ve yasal olarak kullanmaktadır.

IRCdForum.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz.