![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Konum: Florida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malzemeler
• 1 kg patates • ½ kg kemiği alınmış tavuk but • 1 tutam taze biberiye • 2-3 diş sarımsak • Tuz, karabiber • Bir miktar zeytinyağı Hazırlanışı Patatesleri soyup küp küp doğrayın. Fırın tepsinin altına pişme kağıdı serin. Patatesleri ve tavuk eti parçalarını bu tepsinin içine koyun. Üzerine sarımsakları ince ince doğrayın, biberiyeyi, tuzunu, karabiberini serpiştirin. Zeytinyağını da döktükten sonra malzemeleri karıştırın. 200 derece ısıtılmış fırında patatesler kızarıncaya kadar (yaklaşık yarım saat) pişirin. Afiyet olsun! Alıntı |
|
![]() |
![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
Seçenekler | |
Görüntüleme stilleri | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. IRCdForum.Net; vBulletin® yazılımını lisanslı ve yasal olarak kullanmaktadır. |
IRCdForum.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz. |