![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Konum: Florida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malzemeler :
400 gr. semizotu – temizlenmiş 8 – 10 adet salatalık turşusu 1 diş sarımsak 1 su bardağı süzme yoğurt 2 yemek kaşığı çam fıstığı 1 avuç buğday Tuz Ak biber Zeytinyağı Yapılışı : Buğdayları bir gece öncesinden suya bırakın. Ardından haşlayın. Temizlenmiş semizotlarını kalın saplarından ayırarak elinizle koparın ve büyük bir kaseye alın. Salatalık turşularını dilimleyerek semizotunun içine ilave edin. Küçük bir tavaya zeytinyağı koyup ısıtın. Haşlanmış buğdayları kızartın ve kenara alın. Başka bir küçük tavada çam fıstıklarını kavurun ve kenara alın. Bir kasede süzme yoğurt, ezilmiş sarımsak, tuz ve ak biberi karıştırdıktan sonra semizotları ile birleştirin. Kavurduğunuz çam fıstıklarının ve kızarttığınız buğdayların yarısını semizotunun içine ilave edip, karıştırın. Servis tabağına alığınız semizotunun üzerine ayırdığınız çam fıstıklarını ve buğdayları serpiştirin ve zeytinyağı gezdirerek servis edin. |
|
![]() |
![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
Seçenekler | |
Görüntüleme stilleri | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Şehriye Salatası | Efnan | Salata Çeşitleri | 0 | 08 Kasım 2023 12:20 |
Yoğurtlu Brokoli Salatası | Efnan | Salata Çeşitleri | 0 | 08 Kasım 2023 12:20 |
Forum | Yasal Uyarı |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. IRCdForum.Net; vBulletin® yazılımını lisanslı ve yasal olarak kullanmaktadır. |
IRCdForum.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz. |