Tek Mesajı Görüntüle
Eski 06 Mart 2026, 22:14   #1
Mezarkabul
Mezarkabul Kullanıcısının Avatarı

Varsayılan Cem Adrian & Teoman – İstanbul’da Sonbahar Şarkı Sözü

Mevsim rüzgârları
Ne zaman eserse
O zaman hatırlarım
Çocukluk rüyalarım
Şeytan uçurtmalarım

Öper beni annem
Yanaklarımdan
Güzel bir rüyada
Sanki sevdiklerim
Hayattalarken hâlâ

Akşama doğru
Azalırsa yağmur
Kız kulesi ve adalar
Ah burda olsan
Çok güzel hâlâ
İstanbul’da sonbahar

Her zaman kolay değil
Sevmeden sevişmek
Tanımak bir vücudu
Yavaşça öğrenmek
Alışmak
Ve kaybetmek

İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış
Ağlamış yine
Rimelleri akıyor

Akşama doğru
Azalırsa yağmur
Kız kulesi ve adalar
Ah burda olsan
Çok güzel hâlâ
İstanbul’da sonbahar

İstanbul’da trafik akışı akşam saatlerinin yoğunluğuyla birlikte yavaşlamış durumda. Köprü istikametinde, Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçişlerde araç yoğunluğu gözleniyor. Beşiktaş ve Zincirlikuyu arasında trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. Levent hattında her iki yönde de akış ağır ilerliyor. Anadolu Yakası’nda ise Kadıköy çevresinde ve bağlantı yollarında yoğunluk artmış durumda.
Sürücülerin dikkatli olmaları ve takip mesafelerini korumaları öneriliyor.

İstanbul’da akşam saatleri itibarıyla parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili oluyor. Şehrin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer hafif yağış geçişleri gözlenirken, merkez ilçelerde yağışın kısa süreli ve hafif olması bekleniyor.Hava sıcaklığı şu sıralarda 10 ila 12 derece aralığında ölçülüyor. Gece saatlerinde sıcaklığın birkaç derece daha düşmesi öngörülüyor. Rüzgar kuzeydoğu yönünden hafif, zaman zaman orta kuvvette esiyor. Özellikle gece saatlerinde dışarıda olacak vatandaşların tedbirli olmaları öneriliyor. İstanbul’da hava durumu bu şekilde.

İstanbul’da gün boyunca etkili olan kapalı hava, akşam saatlerinde yer yer hafif yağışla birlikte devam ediyor. Şehrin bazı bölgelerinde kısa süreli yağmur geçişleri görülürken, hava sıcaklığı 11 derece civarında seyrediyor. Gece saatlerinde yağışın azalması bekleniyor.
Rüzgar kuzey yönünden hafif esiyor. Gökyüzü gri… şehir ise her zamanki gibi hareketli.

Radyolarını yeni açanlar için İstanbul’da trafik durumunu aktarıyoruz. Avrupa Yakası’nda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde Beşiktaş ve Zincirlikuyu arasında yoğunluk devam ediyor. Levent ve çevresinde ana arterlerde trafik akışı ağır ilerliyor.

Anadolu Yakası’nda ise Kadıköy ve bağlantı yollarında araç yoğunluğu gözleniyor. Köprü ve ana bağlantı noktalarında sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları önemle hatırlatılıyor. Şu an yollarda olan tüm dinleyicilerimize dikkatli ve güvenli bir yolculuk diliyoruz.

Ve az önce Cem Adrian’dan bir Teoman şarkısı dinledik.
Yayınımız devam ediyor…

Söz – Müzik: Teoman
Anons: Cem Öğretir, Betul Hakyemez, Habil Ceyhan, Merve Türkay
Aşkınla tamamım, sen varsın diye
Ela, adın bile şiir gibi
Her hecesi umut, her anı deli gibi
Sen bana baktıkça dünya değişir
Bu kalp seninle atar, bunu herkes bilir