11 Mart 2026, 19:34
|
|
|
|
Hürrem ve Süleyman Yeniden Bir Arada: Unutulmaz Çift Bir Kez Daha Rol Arkadaşı Oluyor

Meryem Uzerli ve Halit Ergenç, ödüllü yönetmen Özcan Alper’in yeni film projesi "İmroz’da Bahar" için yıllar sonra bir araya geliyor.
Türk dizi tarihinde, ülke sınırlarını aşarak küresel bir fenomene dönüşen Muhteşem Yüzyıl’ın üzerinden yıllar geçse de, yarattığı etki ilk günkü tazeliğini koruyor. Bugün bile sosyal medyada paylaşılan "edit"ler ve unutulmaz sahnelerle gündemden düşmeyen dizinin kalbinde ise kuşkusuz Halit Ergenç ve Meryem Uzerli’nin sergilediği o büyüleyici ekran uyumu yer alıyordu. İzleyicilerin "Bir daha yan yana gelirler mi?" sorusu, tam 15 yıl sonra nihayet karşılığını buldu.
Yıllardır sayısız projeden teklif alan ancak seçici davranan ikili, hayranlarını heyecanlandıran bir film projesiyle el sıkıştı. "İmroz’da Bahar" adını taşıyan yapım, sinemaseverleri İmroz’un büyüleyici atmosferinde romantik ve derinlikli bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.
İkinci Şansın Hikayesi
Filmin yönetmen koltuğunda; Sonbahar, Karanlık Gece ve Aşıklar Bayramı gibi başarılı işlere imza atan, şiirsel anlatımıyla tanınan Özcan Alper oturuyor. Yapımcılığı ise Sky Pictures ile Emre Oskay üstleniyor. Film, ada hayatının sükuneti içinde yolları kesişen iki farklı karakterin, hayatlarının "ikinci baharında" aşkın hala mümkün olup olmadığını keşfetme sürecine odaklanıyor.
Henüz vizyon tarihi netleşmeyen ancak çekim hazırlıkları hızla devam eden proje, Ergenç ve Uzerli’nin olgunluk dönemlerindeki performanslarını merakla bekleyen sinemaseverler için şimdiden yılın en iddialı yapımlarından biri.
Beyazperde
Aşkınla tamamım, sen varsın diye
Ela, adın bile şiir gibi
Her hecesi umut, her anı deli gibi
Sen bana baktıkça dünya değişir
Bu kalp seninle atar, bunu herkes bilir
|
|
|
|